Nieuws

Help mee voetbal toegankelijk te maken!

Voor voetballiefhebbers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking zijn aanpassingen nodig zodat ook zij kunnen voetballen. Dit noemen we G-voetbal. Voetbalvereniging MBC’13  zoekt een aantal trainers/begeleiders die hierbij assisteren op vrijdag. De tijdsbesteding is in totaal 2 uur. Tijdens de training is het van belang om de mensen met een beperking te begeleiden zodat zij een zeer positieve ervaring hebben met sporten in teamverband. Plezier en gezondheid staat hierbij voorop! Bij de trainingen is altijd een professionele begeleider van Stelvio Zorg aanwezig. Stelvio Zorg is gespecialiseerd in sport voor mensen met een beperking.

Wat vragen wij van je?
Je bent sociaal zeer sterk en beschikt over veel geduld. Natuurlijk ben je ook een teamspeler want het is belangrijk goed af te stemmen met de andere begeleiders. Verder heb je een positieve "can do"-instelling en weet je dit enthousiasme over te brengen op de spelers. Voetbal ervaring is een pre, maar geen vereiste. Dit geldt ook voor de begeleiding van mensen met een beperking. Alle trainingen bij MBC’13 zijn volledig uitgewerkt en voor iedereen uitvoerbaar. Je hoeft deze zelf niet op te stellen.

Interesse of wil je meer informatie?
Neem contact op met Peter-Frank op den Buijs, tel. 06 12 99 48 55. Of klik hier voor volledige vacature op Klikmaasgouw!