Nieuws

NLDOET 2019

NL DOET 2019
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven.
Op 15 en 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Aanmelden kan vanaf november 2018. Gemeente Maasgouw erkent de waarde van het vrijwilligerswerk voor de samenleving.
Om de diversiteit aan vrijwilligersklussen in Maasgouw te promoten worden tijdens deze twee dagen verschillende vrijwilligerswerkzaamheden onder de aandacht gebracht.
Iedere vrijwilligersorganisatie in de gemeente Maasgouw heeft de mogelijkheid hier aan mee te doen.

Aanmelden/meer informatie
Indien uw organisatie een vrijwilligersklus heeft tijdens NLdoet, kunt u deze aanmelden via www.nldoet.nl. U kunt zich ook als vrijwilliger aanmelden voor één van de klussen in uw buurt, zodat ook u ervaart hoe het is om actief te zijn als vrijwilliger voor de betreffende organisatie.
Op deze website kunt u ook terecht voor meer informatie over het landelijke initiatief NLdoet. Vanaf 1 november 2018 tot 31 januari 2019 kan men ook een financiële bijdrage aanvragen voor de NLDoet 2019 klus zodat er ook de middelen zijn om een klus uit te voeren. Deze bijdrage bedraagt maximaal € 400,00. Op = op !
Aanvragen krijgen binnen 3 weken uitsluitsel. Check voor het indienen van een aanvraag de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast ontvangt elke organisatie (voor zover voorradig) een NLDoet promotiepakket per organisatie en een Gamma kortingsbon van 25%.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlla Daelmans–van Driel, team Economie & Maatschappij via (0475) 85 25 00 of d.daelmans@ gemeentemaasgouw.nl.
 

Bron: Gemeente nieuws VIA Limburg Maasgouw