Nieuws

Werkgroep Hieël Hael zoekt jou!

Wat vind jij belangrijk voor de kernen Heel en Panheel? Wil je graag betrokken worden bij verschillende onderwerpen over deze mooie dorpen? Dan roepen we je op om met ons mee te denken! 

De werkgroep Hieël Hael is op zoek naar enthousiaste en betrokken inwoners die een positieve bijdrage willen leveren aan thema’s die leven in Heel en Panheel. Naast inwoners vragen we zeker ook vertegenwoordigers van sport-, muziek- en buurtverenigingen, ondernemers en andere belanghebbenden om met ons mee te doen. 

Momenteel bestaat de werkgroep Hieël Hael uit zes enthousiastelingen die nog versterking kunnen gebruiken. Op zondag 15 juli kun je tijdens de zomermarkt kennis maken met ons. We zijn te vinden op de Dorpsstraat bij dierenwinkel ’t Wit Paerd en willen graag met mensen in gesprek gaan. 

Heb je vragen, opmerkingen óf ben je een betrokken inwoner en wil je je aanmelden voor de werkgroep Hieël Hael? Stuur dan een mailtje naar:

hieelhael@gmail.com.

 

Graag tot ziens op zondag 15 juli.

 

De werkgroep Hieël Hael, bestaande uit: Thea Hoenen, Jeannette Kuppens, Suzanne Bijlmakers, Yvonne Knoester, Bert Suntjens en Erwin Ramakers