Vrijwilligerswerk

Organisaties

Wat kan klikmaasgouw.nl voor uw organisatie betekenen? Blijven er in uw organisatie geregeld taken liggen, omdat de menskracht ontbreekt? Op klikmaasgouw.nl zoeken actieve en gemotiveerde mensen passend en uitdagend vrijwilligerswerk. Mensen die graag aan de slag willen in uw organisatie.

Organisaties

Wat kan klikmaasgouw.nl voor uw organisatie betekenen?
Blijven er in uw organisatie geregeld taken liggen, omdat de menskracht ontbreekt? Op klikmaasgouw.nl zoeken actieve en gemotiveerde mensen passend en uitdagend vrijwilligerswerk. Mensen die graag aan de slag willen in uw organisatie.

Als u een non-profit organisatie vertegenwoordigt en binnen uw organisatie behoefte heeft aan een of meer vrijwilligers, kunt u terecht bij de vacaturebank van het Steunpunt Vrijwilligers. Deze vacatures mogen uiteraard geen betaald werk betreffen.

Hoe werkt klikmaasgouw.nl?
Organisaties en verenigingen die vacatures willen plaatsen op deze site dienen zich eerst in te schrijven. Klik daartoe op het scherm op “Organisaties Aanmelden”.
Zodra de aanmelding door het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw is geaccepteerd, ontvangt de organisatie op het opgegeven e-mailadres een wachtwoord om in te inloggen. Vervolgens kan de organisatie vacature(s) en/of project(en) aanmelden en/of gegevens wijzigen.

Uit ervaring is gebleken dat een persoonlijke aanpak de beste match voor organisatie en vrijwilliger oplevert. Daarom volgt na de inschrijving - indien gewenst - een kennismakingsgesprek tussen de contactpersoon van uw organisatie en klikmaasgouw.nl.
Uit het grote vrijwilligersbestand maakt de ervaren coördinator van klikmaasgouw.nl vervolgens een voorselectie van een of meer vrijwilligers die de coördinator persoonlijk bij uw organisatie voorstelt.

Hoe snel is een vacature van een organisatie ingevuld?
Het plaatsen van een vacature is geen garantie dat er ook een geschikte vrijwilliger reageert. De vrijwilligersvacaturebank is één van de middelen in de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

Inlogcode kwijt?
Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw, KlikMaasgouw: info@klikmaasgouw.nl